Προορισμοί

Chalet Azania’s: Σε μια μαγική γωνιά της ελληνικής φύσης…

Στα Καλάβρυτα, στο Chalet Azania's θα βρείτε το ...δικό σας ορεινό εξοχικό.

Δουλεμένο από ξύλο και πέτρα, το Chalet Azania’s ξεκίνησε τη λειτουργία του το χειμώνα του 2003 και συνεχίζει να εναρμονίζει απόλυτα την έννοια της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον.

Σε μια μοναδική τοποθεσία ανάμεσα στις ελατόφυτες πλαγιές του Χελμού, ο ξενώνας συνδυάζει άψογες εγκαταστάσεις, σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και μια διακόσμηση σε ζεστούς τόνους και υψηλή αισθητική που προσφέρουν ένα φιλόξενο καλωσόρισμα στους επισκέπτες.

Μάλιστα, κάθε διαμέρισμα είναι εφοδιασμένο με νοστιμιές και γεύσεις που θα βρείτε κατά την άφιξή σας και ανανεώνονται καθημερινά. Οι λιχουδιές και γεύσεις που παρέχει το chalet είναι κατάλληλες για να σας δώσουν δύναμη και ενέργεια ώστε να απολαύσετε την φύση, την εκδρομή ή το σκι. Γάλα, φρούτα, σάντουιτς και τοστ, φυσικοί χυμοί, ποικιλία από καφέ και ροφήματα του βουνού, μέλι από τον Χελμό, γιαούρτι και πολλά άλλα αγαθά μπορείτε να καταναλώσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να δεσμεύεστε από τα ωράρια του πρωινού.

Αυτό που είναι διαφορετικό στο Chalet Azania’s είναι η μοναδική αίσθηση ότι βρίσκετε στο δικό σας εξοχικό σπίτι στο βουνό.

Όποιος και να είναι ο λόγος, όποια και να είναι η διάθεσή σας, στο Chalet Azania’s θα χαρείτε στιγμές μοναδικής απόλαυσης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με εξαιρετικές υπηρεσίες.

www.azanias.gr
Facebook page

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x