Επικαιρότητα

DRIVE & TRAVEL όλο… πνεύμα

Ακούστε τώρα Σάββατο 30 Μαϊου DRIVE & TRAVEL με πλούσιο μενού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Κλεοπάτρα Νιφοράτου και πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς…

Κάθε Σάββατο, πλέον 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

MAINALON TRAIL: Το πρώτο πιστοποιημένο μονοπάτι της Ελλάδας και μάλιστα 75 χλμ. είναι γεγονός. Σπουδαία διαδρομή στην Αρκαδία, πλούσια δράση από όλους τους φορείς. Για τις ξεχωριστές εκδηλώσεις του τριημέρου, μιλά ο Γιάννης Λαγός, συντονιστής των εθελοντών.

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων, έγκριτων μέσων ενημέρωσης, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2015. Εμείς λέμε για κάθε χρόνο και συζητάμε για όλα τα δρώμενα, με αφορμή έναν μαραθώνιο που διοργανώνεται αλλά και για την ομάδα γιατρών που θα εξετάσει δωρεάν τους κατοίκους του νησιού. Στην παρέα μας ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης.

ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ: Το ελληνικό δημόσιο δεν μπόρεσε να καλύψει τα έξοδα των εθνικών μας, μαθητικών ομάδων για μαθηματικά, φυσική, χημεία και ρομποτική, προκειμένου να πάρουν μέρος στην Ολυμπιάδα. Τα έξοδα ανέλαβε το Ιδρυμα Ωνάση που πρωτοστατεί σε κοινωφελείς δράσεις. Η Εφη Τισότσιου, διευθύντρια του Ιδρύματος αναφέρεται στο θέμα καθώς και στην εξερεύνηση της Αθήνας με διαφορετικό τρόπο.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Συναγερμός στα Δωδεκάνησα για την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ. Ολοι οι φορείς επισημαίνουν τα ζητήματα που θα προκύψουν, την επιβάρυνση των πολιτών, το πλήγμα που επίκειται στον τουρισμό. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Πάππου, είναι συγκεκριμένος.

ΧΥΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Συνεταιριστική οργάνωση με χιλιάδες μέλη, εκατοντάδες εργαζόμενους, εξωστρεφή δράση και αναπτυξιακή πορεία. Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Σπύρος Παπαδάκος, αναφέρεται σε όσα πραγματοποιούν στη Λακωνία ώστε κανένα πορτοκάλι να μην πηγαίνει στη χωματερή.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για ένα διήμερο στο Ναύπλιο με μία διανυκτέρευση με πρωινό για δύο άτομα, στο Ζεις Εδώ στην Ασίνη Ναυπλίου με γεύματα στην ταβέρνα Φανάρια, μέσα στο Ναύπλιο.

Για ένα κιβώτιο από τους εξαιρετικούς χυμούς Λακωνίας.

Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την κορυφαία εταιρεία Ξανθάκος με όλα τα συστήματα θέρμανσης αλλά και κήπου (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x