F1

Κίνδυνος για grid penalty στη Ferrari!

Κίνδυνος να χάσει 10 θέσεις στο grid έχει πλέον ο Σαρλ Λεκλέρ, καθώς το πρόβλημα στη μονάδα ισχύος δεν επιδιορθώνεται και η Ferrari σκέφτεται την αντικατάσταση της.

Στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν και οι δύο Ferrari αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον αγώνα λόγω μηχανικής βλάβης, το όποιο όπως φάνηκε αργότερα στο μονοθέσιο του Σαρλ Λεκλέρ οφειλόταν στην μονάδα ισχύος.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει ο Άντριου Μπένσον από το BBC, έδωσε τα αποτελέσματα της έρευνας και την ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας, που αναφέρει: «Η έρευνα επιβεβαίωσε πως η μονάδα ισχύος του Λεκλέρ είναι πέρα από κάποια επιδιόρθωση. Μια πιθανή αιτία της βλάβης είναι ότι προέκυψε ως συνέπεια του προβλήματος στην Ισπανία. Τώρα εργαζόμαστε για μέτρα, ώστε να ενισχύσουμε το πακέτο. Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο».

Ο Μονεγάσκος πιλότος με τη Ferrari βρίσκονται σε συζητήσεις για το τι θα γίνει, με το ενδεχόμενο για την αντικατάσταση της μονάδας ισχύος να είναι πολύ πιθανή. Ωστόσο αυτό θα στοιχίσει στον Λεκλέρ ποινή 10 θέσεων στο grid.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x