F1

Επίσημο: Τέλος ο Ρικιάρντο από την McLaren

Την λύση της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο στο τέλος της φετινής σεζόν, ανακοίνωσε η McLaren.

Η συζήτηση για το μέλλον του Ντάνιελ Ρικιάρντο στη McLaren, είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς φέτος και ο λόγος ήταν η απόδοση του Αυστραλού πιλότου από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μέχρι και σήμερα.

Έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης (24/8), ήρθε η ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας, όπου αναφέρει πως η συνεργασία με τον Ρικιάρντο, θα ολοκληρωθεί με το τέλος της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Η ομάδα μέσα στην ανακοίνωση της, ευχαρίστησε τον πιλότο για τις υπηρεσίες του, με τον ίδιο να δηλώνει: «Ήταν προνόμιο να είμαι μέλος της οικογένειας της McLaren Racing για τις δύο τελευταίες σεζόν, αλλά μετά από αρκετούς μήνες συζητήσεων με τον Ζακ και τον Αντρέας, αποφασίσαμε να τερματίσουμε το συμβόλαιό μου με την ομάδα νωρίτερα και να συμφωνήσουμε να χωρίσουν οι δρόμοι στο τέλος της σεζόν. Θα ανακοινώσω τα δικά μου μελλοντικά σχέδια, αλλά ανεξάρτητα από το τι θα φέρει το επόμενο κεφάλαιο, δεν μετανιώνω και είμαι περήφανος για την προσπάθεια και τη δουλειά που έδωσα στη McLaren, ειδικά τη νίκη στη Monza, την περασμένη σεζόν. Μου άρεσε να δουλεύω με όλους στη McLaren τόσο στην πίστα όσο και πίσω στο Woking και θα δώσω τα πάντα εντός και εκτός πίστας καθώς απολαμβάνουμε το υπόλοιπο της σεζόν μαζί. Ποτέ δεν είχα περισσότερο κίνητρο για να αγωνιστώ και να γίνω μέρος ενός αθλήματος που αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ για τη συνέχεια».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x