Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Καλοκαιρινό ρεπορτάζ προετοιμασίας

Έτσι ήταν, έτσι ήταν κι έτσι θα (πρέπει να) ‘ναι.

Δεν έχετε διαβάσει καθόλου αθλητικές εφημερίδες αυτό το καλοκαίρι ή/και δεν σκοπεύετε να διαβάσετε μέχρι τα τέλη Αυγούστου; Κανένα πρόβλημα. Το ρεπορτάζ είναι όλο εδώ. Συμπληρώνετε τα κενά κατά βούληση και ονειρεύεστε ελεύθερα.

-Ιδιαίτερα σκληρή η πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του [......] αφού ο [......] δεν τους άφησε σε... χλωρό κλαρί. Το μενού περιλάμβανε τρέξιμο και πολλές αερόβιες ασκήσεις, ενώ οι ποδοσφαιριστές κάθε 10’ έκαναν διάλειμμα για να δροσιστούν, αφού έχυναν στο γήπεδο... ποτάμια ιδρώτα από την προσπάθεια.

-Ο [......] θέλησε, φαίνεται, να δείξει σε όλους ότι φέτος θα είναι η χρονιά του. Έτσι, προς το τέλος του οικογενειακού διπλού -και με το σκορ στην ισοπαλία- πήρε την μπάλα και αφού... χόρεψε 2-3 συμπαίκτες του, πέρασε τον τερματοφύλακα και μπήκε μ’ αυτήν στα δίχτυα.

-Πολλά γέλια, αστεία και πειράγματα περιλάμβανε το σημερινό χαλάρωμα των παικτών της [......], μια και το επιτρέπει και το... πρόγραμμα. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το σκηνικό όπου την ώρα που έξω από το προπονητήριο πέρασε τυχαία το πούλμαν της Μάλαγα, οι παίκτες κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και αναφώνησαν «α, έρχεται επιτέλους ο Σαβιόλα...».

-Κοπήκαν τα γελάκια σήμερα στην [......]. Ο, συνήθως χαλαρός, [......] φαίνεται ότι δεν είχε καθόλου όρεξη για αστεία και αποφάσισε να επιβάλλει με τον... δικό του τρόπο την πειθαρχία στην ομάδα. Όταν λοιπόν, κατά τη διάρκεια ασκήσεων ευλυγισίας με κώνους, ο [......] δεν έδειχνε να καταβάλλει και πολύ μεγάλη προσπάθεια, ο [......] σταμάτησε την προπόνηση μ’ ένα αυστηρό σφύριγμα και -μπροστά σε όλους- κατσάδιασε τον [......] και τον έστειλε κατευθείαν για ντους.

-Στα μεταγραφικά νέα, ο πρόεδρος του [......] κ. [......] φέρεται αποφασισμένος να τελειώσει την μεταγραφή του [......], αφού είναι γνωστό ότι ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή και απαραίτητο κομμάτι του παζλ της ενδεκάδας της νέας περιόδου. Βεβαίως, από την πλευρά της, η ομάδα του [......] δεν φέρεται διατεθειμένη να ρίξει και πολύ τις απαιτήσεις της, αλλά σύμφωνα με το περιβάλλον του μεγαλομετόχου «να είστε σίγουροι ότι ο πρόεδρος δεν θα διστάσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να ενισχύσει την ομάδα εκεί που πονάει».

-Στη διάρκεια του απογευματινού χαλαρώματος βρήκαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον [......], ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι φέτος κάνει την καλύτερη, πληρέστερη και σκληρότερη προετοιμασία που έκανε ποτέ και διαβεβαίωσε τον κόσμο της ομάδας ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος να δει φέτος το καλύτερο, επιθετικότερο και ελκυστικότερο ποδόσφαιρο που έχει δει στην ζωή του.

And the list goes on and on...

Γιάννης Τσαούσης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x