Δελτία Τύπου

Η FedEx Express παρέδωσε το τρόπαιο του UEFA Champions League στην Αθήνα!

Η FedEx Express, ως ένας επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, για πρώτη φορά, παρέδωσε και παρουσίασε το εμβληματικό τρόπαιο UEFA Champions League στην Αθήνα.

Η FedEx Express, ως ένας επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, για πρώτη φορά, παρέδωσε και παρουσίασε το εμβληματικό τρόπαιο UEFA Champions League στην Αθήνα. Η FedEx, εκτός από αυτή τη χορηγία, υποστηρίζει περισσότερα τουρνουά υψηλού κύρους που αντικατοπτρίζουν την παγκόσμια παρουσία της.

Στις 13 Μαΐου, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάστηκε από τη FedEx και την UEFA Champions League το τρόπαιο στο ευρύ κοινό. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου και άλλοι παρόντες στο νεοσύστατο Ellinikon Experience Center είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη χορηγία, να τραβήξουν φωτογραφίες δίπλα στο τρόπαιο και να συναντήσουν έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και καλεσμένο της FedEx, τον Predrag Djorjevic.

Ο Predrag Djorjevic συνδέεται με τη «Χρυσή Εποχή» του Ολυμπιακού με δώδεκα ελληνικά πρωταθλήματα σε δεκατρία χρόνια και έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν παίξει στην Ελλάδα.

Το UEFA Champions League είναι το κορυφαίο τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο, στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και παίκτες από όλο τον κόσμο. Μεταδίδεται σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, έχει ζωντανό παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό πάνω από 1,1 δισεκατομμύριο και πάνω από 120 εκατομμύρια θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

FedEx: Παρέδωσε το τρόπαιο του Champions League στην Αθήνα

Ο Eser Sezek, VP Ground Operations for South East Europe, Israel & Turkey, FedEx Express δήλωσε κατά την ομιλία του στην εκδήλωση: «Ως ένας επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε το εμβληματικό UEFA Champions League Trophy στην Αθήνα. Ως διεθνής εταιρεία μεταφορών, η FedEx συνδέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο καθημερινά – και πιστεύουμε ότι η δύναμη του ποδοσφαίρου θα κάνει το ίδιο για τις κοινότητές μας». Και πρόσθεσε: «Οι καθοριστικές στιγμές του UEFA Champions League παραδίδονται από τη FedEx και είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε σε λίγες εβδομάδες το τρόπαιο για τον τελικό του UEFA Champions League στο «Ataturk Olympic Stadium» στην Κωνσταντινούπολη,

Σχετικά με την FedEx Corp.

Η FedEx Corp. (NYSE: FDX) παρέχει στους πελάτες και στις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς, ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρηματικών λύσεων. Με ετήσια έσοδα 93 δισεκατομμυρίων δολάρια, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις μέσω των εταιρειών της που ανταγωνίζονται συλλογικά, λειτουργούν συλλογικά και καινοτομούν ψηφιακά ως μία FedEx. Κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των πιο αξιόπιστων και αξιοθαύμαστων εργοδοτών στον κόσμο, η FedEx εμπνέει τους 530.000 υπαλλήλους της να παραμείνουν εστιασμένοι στην ασφάλεια, στα υψηλότερα ηθικά και επαγγελματικά πρότυπα και στις ανάγκες των πελατών και των κοινοτήτων τους. Η FedEx έχει δεσμευτεί να συνδέει ανθρώπους και δυνατότητες σε όλο τον κόσμο με υπευθυνότητα και επινοητικότητα, με στόχο να επιτύχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα από τις λειτουργίες της έως το 2040. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση about.fedex.com.

Η FedEx στις 17 Απριλίου 2023 γιόρτασε τα 50 χρόνια λειτουργίας, με την πρωτοβουλία της 50 Days of Caring και είναι υπερήφανη που ανακοινώνει ότι ξεπέρασε τον στόχο της FedEx Cares 50 by 50 για να βοηθήσει 50 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι τα 50α γενέθλια της εταιρείας. Το FedEx Cares, που ξεκίνησε το 2019, εργάστηκε σε όλο τον κόσμο με περισσότερους από 900 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο σε περισσότερους από 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Τα μέλη της ομάδας συμμετείχαν εθελοντικά, επένδυσαν σε φιλανθρωπικές προσπάθειες και πρόσφεραν αποστολές σε είδος σε πολλούς οργανισμούς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων της FedEx, κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x