F1

Ferrari και Red Bull συνέχισαν το beef με τα αυτοκόλλητα και στο GP της Σιγκαπούρης!

Ferrari και Red Bull έχουν ξεκινήσει ένα ιδιαίτερο beef κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, τοποθετώντας αμφότεροι αυτοκόλλητα της ομάδας τους στα pits της αντιπάλου!

Το περασμένο σαββατοκύριακο, η Ferrari κυριάρχησε στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, με τον Κάρλος Σάινθ να πραγματοποιεί έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας τους, κατακτώντας τόσο τη νίκη, όσο και την pole position στην πίστα της Marina Bay!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Scuderia επικράτησε - και μάλιστα κατά κράτος - της Red Bull, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν σε ένα ακόμη GP το... ιδιαίτερo beef που έχουν ανοίξει φέτος εκτός πίστας!

Βλέπετε, όλα ξεκίνησαν στην πίστα του Σπα, με ανθρώπους των δύο ομάδων να κολλούν αυτοκόλλητα σε πράγματα και εξοπλισμό της άλλης ομάδας!

Με τον... αέρα της νίκης στη Σιγκαπούρη, η Ferrari είπε αυτή τη φορά να κάνει εκείνη την αρχή, τοποθετώντας ένα αυτοκόλλητο με το σήμα της ομάδας σε μια βαλίτσα στα πιτ της Red Bull, ποστάροντας μάλιστα το σχετικό βίντεο στα social media!

Μόλις το «ψυλλιάστηκαν» οι άνθρωποι της Αυστριακής ομάδας, έσπευσαν να αφαιρέσουν το εν λόγω αυτοκόλλητο με το αλογάκι της Ferrari, δημοσιεύοντας με τη σειρά τους ένα βίντεο και αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για «αντίποινα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x