F1

Τα πρώτα «ντόνατς» του Χάμιλτον με τη Ferrari, μπροστά στους «τιφόζι» της Scuderia!

Ο Λιούις Χάμιλτον πρόσφερε απλόχερα θέαμα στους χιλιάδες «τιφόζι» της Ferrari, που βρέθηκαν στην Piazza Castello του Μιλάνου, σε εκδήλωση της Scuderia!

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στη Formula 1, η Ferrari ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τους τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές το 2025!

Πέραν, όμως, αυτού, ο ιταλικός σύλλογος διοργάνωσε σήμερα μια όμορφη εκδήλωση στην Piazza Castello του Μιλάνου, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες «τιφόζι» της Scuderia να απολαύσουν σε μια μικρή σχεδιασμένη πίστα εντός της πόλης τούς Σαρλ Λεκλέρ και Λιούις Χάμιλτον!

Μάλιστα, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε και τα πρώτα του «ντόνατς» πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari, ξεσηκώνοντας το κοινό!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x