F1

Απίστευτα πράγματα: Δύο γύρους και ξανά διακοπή στο Γκραν Πρι του Σπα!

Μόλις δύο γύρους πίσω από το αμάξι ασφαλείας έκαναν οι πιλότοι της Formula 1, με τους αγωνοδίκες να αποφασίζουν εκ νέου διακοπή του Γκραν Πρι του Σπα.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Γκραν Πρι του Σπα! Η FIA είχε αποφασίσει νωρίτερα πως θα υπάρξει τελικά εκκίνηση του αγώνα, τα μονοθέσια μπήκαν στην πίστα και το Γκραν Πρι ξεκίνησε!

Φυσικά, λόγω της καταρρακτώδους βροχής δεν μπορούσε να γίνει κανονική εκκίνηση και έγινε πίσω από το αμάξι ασφαλείας, με τον πρωτοπόρο Μαξ Φερστάπεν να είναι ο μοναδικός που είχε καλή ορατότητα! Μετά από δύο γύρους, υπήρξε κόκκινη σημαία και οδηγία από την FIA για νέα διακοπή, με τα μονοθέσια να επιστρέφουν στα πιτς.

Εφόσον δεν έχουμε επανεκκίνηση του Γκραν Πρι και από τη στιγμή που έχουν ολοκληρωθεί δύο γύροι, τότε αναμένεται η κατάταξη να μείνει ως έχει και οι οδηγοί να πάρουν τους μισούς βαθμούς. Εφόσον υπάρξει επανεκκίνηση αλλά δεν ολοκληρωθεί το 75% της απόστασης της πίστας (κάτι που αποκλείεται να συμβεί λόγω του χρονικού περιορισμού που υπάρχει), τότε πάλι η καταμέτρηση θα πάει στα… μισά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x