F1

Κυρίαρχος Φερστάπεν και στη Σανγκάη!

Επιβλητικός Φερστάπεν και στη Σανγκάη. Ο Ολλανδός οδηγός κέρδισε στο Grand Prix στην Κίνα, με τον Νόρις να τερματίζει 2ος και τη Red Bull να έχει 3ο τον Πέρεζ.

Κυρίαρχος Φερστάπεν στην Κίνα!

Ο 26χρονος οδηγός αντίκρισε πρώτος την καρό σημαία στη Σανγκάη, με τον Νόρις της ΜακΛάρεν να τερματίζει δεύτερος, ενώ η Red Bull έκανε το 1-3, αφού ο Πέρεζ βγήκε τρίτος.

Στη βαθμολογία των οδηγών ο Φερστάπεν είναι πρώτος με 86 βαθμούς, ο Πέρεζ έφτασε τους 70, ενώ 3ος ήταν ο Λέκλερκ με 64. Ακολουθεί ο Σάινθ με 59 βαθμούς. Στους κατασκευαστές, η Reb Bull έφτασε τους 155 βαθμούς, ενώ η Ferrari ακολουθεί στη 2η θέση με 129. Στην 3η θέση η ΜακΛάρεν με 74.



Formula 1: Κυρίαρχος Φερστάπεν στη Σανγκάη

Στον αγώνα μπήκε δύο φορές όχημα ασφαλείας (στον 24ο και τον 27ο γύρο), καθώς ακινητοποιήθηκαν στην άκρη της πίστας η Sauber του Βάλτερι Μπότας (μηχανικό πρόβλημα) και η RB του Γιούκι Τσουνόντα (κλατάρισμα).

Ο Φερστάπεν είχε κερδίσει την πρώτη θέση από τις κατατακτήριες και τη διατήρησε μέχρι το φινάλε, φτάνοντας σε μία από τις πιο κυρίαρχες επικρατήσεις του στα τελευταία χρόνια. Ο Ολλανδός μπόρεσε να τερματίσει με τον κορυφαίο χρόνο, παρότι έκανε δύο πιτ-σπος έναντι ενός των Λεκλέρ και Σάινθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x