F1

Θριαμβευτής στο Sprint Race του Μπακού ο Πέρεζ, πήρε την πρωτιά από τον Λεκλέρ!

Με τον Σέρχιο Πέρεζ να θριαμβεύει, ολοκληρώθηκε το πρώτο Sprint Race της χρονιάς στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν! Δεύτερος ο Λεκλέρ, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Φερστάπεν.

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας Σπριντ της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Formula 1, με τον Σέρχιο Πέρεζ και τη Red Bull του να τερματίζουν στην πρώτη θέση!

Ο Σαρλ Λεκλέρ με Ferrari δεν κατάφερε να μετατρέψει την pole position που πήρε χθες σε πρωτιά και αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν τερμάτισε τρίτος, κάνοντας το 1-3 για τη Red Bull.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari παρέμεινε στην πρώτη θέση μετά την καλή του εκκίνηση, ενώ ο Ράσελ πήρε την τρίτη θέση από τον Φερστάπεν. Το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την εμφάνισή του όταν βγήκε ένα ελαστικό από την Alpha Tauri του Τσουνόντα, ενώ μετά την επανεκκίνηση, ο Φερστάπεν πέρασε τον Ράσελ.

Με σύμμαχό του το DRS, ο Πέρεζ κατάφερε να προσπεράσει τον Λεκλέρ και τελικά πήρε εύκολα τη νίκη, ενώ ο πιλότος της Ferrari κατάφερε να παραμείνει μπροστά από τον περσινό παγκόσμιο πρωταθλητή. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ράσελ, Σάινθ, Αλόνσο, Χάμιλτον, Στρολ, Άλμπον και Πιάστρι, ενώ ο κυρίως αγώνας για το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν θα διεξαχθεί αύριο (30/4, 14:00).

Αναλυτικά η τελική κατάταξη του Sprint Race:

Formula 1: Νικητής στο Sprint Race του Μπακού ο Πέρεζ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x