F1

Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φερστάπεν, το σήκωσε στο Κατάρ!

Ο Μαξ Φερστάπεν εξασφάλισε το 3ο διαδοχικό πρωτάθλημα στη Formula 1, μέσω του Sprint Race στο Κατάρ.

Το σήκωσε στο Κατάρ ο Φερστάπεν! Ο Ολλανδός οδηγός εξασφάλισε και μαθηματικά τον 3ο διαδοχικό του τίτλο στη Formula 1, μέσω του Sprint Race. Ο Σέρχιο Πέρεθ είχε απομείνει μοναδικός διεκδικητής στην κούρσα για τον τίτλο και εγκαταλείποντας στο σημερινό race… έστεψε τον 26χρονο πρωταθλητή!

Ο Μεξικανός ενεπλάκη σε σύγκρουση Εστεμπάν Οκόν και Νίκο Χούλκενμπεργκ, με αποτέλεσμα να βγει εκτός. Έτσι, το όποιο άγχος βγήκε από τους ώμους του Φερστάπεν, ο οποίος κατέκτησε πριν τη διεξαγωγή του Grand Prix έναν ακόμη τίτλο.

Ο Ολλανδός έγινε ο 11ος οδηγός στην ιστορία με τρία τουλάχιστον πρωταθλήματα στη Formula 1.

«Το συναίσθημα είναι φανταστικό. Είναι μία απίστευτη χρονιά, με πολλούς εξαιρετικούς αγώνες. Είμαι πολύ υπερήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα. Είναι απολαυστικό να είμαι μέλος αυτής της ομάδας ανθρώπων. Το να γίνομαι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι κάτι το απίστευτο», δήλωσε ο Φερστάπεν. «Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Απολαμβάνω τη στιγμή, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Ας ελπίσουμε ότι θα διατηρήσουμε το μομέντουμ που έχουμε τώρα», πρόσθεσε ο Ολλανδός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x