F1

GP Βραζιλίας: Ταχύτερος στο Sprint Shootout o Λάντο Νόρις

Ο Λάντο Νόρις ήταν κατά 61 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Μαξ Φερστάπεν στο Sprint Shootout του Grand Prix της Βραζιλίας και έτσι θα εκκινήσει από την pole position στον αγώνα Sprint!

Ταχύτερος στο Sprint Shootout του Grand Prix της Βραζιλίας ο Λάντο Νόρις με McLaren, ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του όντας 61 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορος από τον Μαξ Φερστάπεν και έτσι θα εκκινήσει ως πρωτοπόρος στον αγώνα Sprint, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Ο Σέρχιο Πέρεζ με Red Bull έκανε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν Ράσελ και Χάμιλτον με Mercedes.

O Νόρις ήταν ταχύτερος από τις δύο Red Bull τόσο στο SQ1, όσο και στο SQ2, όμως τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο μέρος της διαδικασίας. Όλοι οι πιλότοι άφησαν για το τέλος τον έναν και μοναδικό τους γρήγορο γύρο, με τον πιλότο της McLaren να κάνει 1:10.622, μπροστά από Φερστάπεν (1:10.683) και Πέρεζ (1:10.756). Ο Τσουνόντα έκανε την έκπληξη έχοντας τον 6ο ταχύτερο χρόνο, ενώ οι Λεκλέρ, Ρικιάρντο, Σάινθ και Πιάστρι βρέθηκαν στη δεκάδα.

Αναλυτικά η κατάταξη του Sprint Shootout:
GP Βραζιλίας: Ταχύτερος στο Sprint Shootout o Λάντο Νόρις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x