F1

Πρώτος ο Λεκλερκ στο FP3 του Σίλβερστον - Σε δύσκολη θέση η Mercedes

Ο Σαρλς Λεκλέρ έδειξε έτοιμος για την pole, με Πιάστρι και Φερστάπεν να ακολουθούν. Η Mercedes απογοήτευσε, ενώ δύο κόκκινες σημαίες σημάδεψαν το τέλος του FP3.

Η δράση στο Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας συνεχίστηκε με το τρίτο και τελευταίο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών (FP3), ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών που θα διεξαχθούν στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari σημείωσε τον ταχύτερο γύρο με χρόνο 1:25.498, δείχνοντας ότι η ιταλική ομάδα είναι δυνατή στη μάχη για την pole position. Πίσω του, σε απόσταση μόλις 68 χιλιοστών, βρέθηκε ο Όσκαρ Πιάστρι της McLaren, ενώ τρίτος ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull.



Η Mercedes δυσκολεύτηκε, με τον Ράσελ 8ο και τον Αντονέλι 14ο, ενώ στην 11η θέση έμεινε ο Χάμιλτον, καθώς επηρεάστηκε από την κόκκινη σημαία που διέκοψε τον γρήγορο γύρο του.

Το FP3 διακόπηκε δύο φορές, μία λόγω θραυσμάτων στην ευθεία και μία λόγω εξόδου του Μπορτολέτο, με τις καιρικές συνθήκες στο Σίλβερστον να επηρεάζουν την κατάσταση του οδοστρώμαστος, καθώς μείωσαν τη θερμοκρασία, επηρεάζοντας την πρόσφυση των μονοθεσίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x