Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Σάκα αξίζει το βραβείο αλλά φέτος δεν υπάρχει φαβορί στο Golden Boy!

Από τότε που ψήφισα για πρώτη φορά για την διαδικασία του Golden Boy κοιτάω τι εξέλιξη είχαν αυτοί που κάποτε πήραν το χρίσμα.

Και η αλήθεια είναι πως υπό όποια γωνία και να το δεις, αυτοί που κάποια στιγμή πήραν το χρίσμα το τίμησαν και με το παραπάνω! Από τον Μέσι τον Αγουέρο τον Ρούνεϊ τον Φάμπρεγας έως τον Μπαπέ τον Πογκμπά τον Ίσκο τον Στέρλινγκ και τον Χάαλαντ η λίστα είναι γεμάτη αστέρια αλλά φυσικά πάντα θα υπάρχει και ένας Πάτο ή ένας Άντερσον για να θυμίζουν πως οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Για μία ακόμη φορά, τα τελευταία χρόνια θα ψηφίσω ως μοναδικός εκπρόσωπος από την Ελλάδα στην ανάδειξη του Golden boy για το 2021, δηλαδή του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή κάτω των 21 που οργανώνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια με επιτυχία η πολύ μεγάλη ιταλική εφημερίδα Tuttosport.

Ο διευθυντής εφημερίδας και προσωπικός μου φίλος πάρα πολλά χρόνια από τότε το 1980 που πιτσιρικάδες ξεκινούσαμε μαζί αυτή την πορεία στην δημοσιογραφία, ο Μάσιμο Φράνκι μου έκανε την τιμή να μου ζητήσει να ψηφίσω για την Ελλάδα από την εποχή που ήμουν σύμβουλος έκδοσης στην Sportday και γενικός διευθυντής και CEO στον ΣΠΟΡ FM.

Αυτός που θα διαδεχθεί τον Χάαλαντ θα ανακοινωθεί στις 13 Δεκεμβρίου στο Τορίνο σε ειδική εκδήλωση και αυτό που πάντα μου άρεσε στη διαδικασία αυτή είναι πως δεν κερδίζει κανείς για δεύτερη σεζόν! Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x