Δελτία Τύπου

H εκδήλωση «Beyond Football Conference 2024» έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Παν. Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την ομάδα «Beyond Sports», ανακοινώνει τη διεξαγωγή του «Beyond Football Conference 2024».

Αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αυτού του σημαντικού γεγονότος και συμπίπτει με την επετειακή συμπλήρωση 20 χρόνων από την αξέχαστη κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Η διημερίδα θα λάβει χώρα στις 1 & 2 Μαρτίου 2024, στο ξενοδοχείο «Mystras Grand Palace Resort & Spa», που βρίσκεται στη Σπάρτη.

Τα θέματα της επιστημονικής διημερίδας αφορούν ευρέως τον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και συμβάλλουν στη βιωσιμότητα των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διεξαγωγή ενός εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των ενδιαφερομένων φορέων και των αθλητικών σωματείων, με στόχο την ανάδειξη χρήσιμων συμπερασμάτων και τη διατύπωση υλοποιήσιμων προτάσεων για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, θα εξεταστούν οι στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η επίδραση των ακαδημιών στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των αθλητικών συλλόγων, καθώς και η εξέλιξη και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσω των σύγχρονων καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών, της τεχνητής νοημοσύνης και των μεγάλων δεδομένων, όπως και άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Θα φιλοξενηθούν αξιόλογοι και διακεκριμένοι ομιλητές από διάφορους τομείς της επιστήμης και του αθλητισμού, προσφέροντας μια διαθεματική πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και την προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων.

Η παρακολούθηση της διημερίδας είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για να εγγραφείτε δωρεάν στην εκδήλωση, να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να λάβετε τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, παρακαλώ πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006515

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

http://isportmanagement.gr & https://www.beyondsports.gr/

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x