Στίβος

International Meeting «Δρόμεια»

Η διεξαγωγή του Διεθνούς Meeting «Δρόμεια» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (15/7) στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπάγλατζης».

Το Διεθνές Meeting «Δρόμεια» λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα, στις 15 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπάγλατζης».

Περιλαμβάνει αγώνες ταχύτητας στα 100μ, 200μ και 400μ καθώς και 400μ με εμπόδια.

Μέρος θα πάρουν αθλητές από Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία και Κύπρο, σύμφωνα με τη λίστα συμμετοχής που έχει ανακοινωθεί. Κορυφαία ελληνικά ονόματα στα σπριντ θα δώσουν το παρόν στη συνάντηση. Ξεχωρίζουν αυτά των Γιάννη Νυφαντόπουλου και Κώστα Ζήκου στα 100μ, Πάνου Τριβιζά, Σωτήρη Γκαραγκάνη και Κώστα Δαβουλίδη στα 200μ. Μόνος αντίπαλος για τον Δαβουλίδη στα υψηλά εμπόδια αναμένεται να είναι ο χρόνος. Ο Δημήτρης Λεβαντίνος επέλεξε το αγώνισμα της απλής παρατεταμένης ταχύτητας, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το πεδίο στα χαμηλά εμπόδια για τον Κύπριο Τάσο Βασιλείου.

Στις γυναίκες η Ραφαέλα Σπανουδάκη και η Μαρία Γάτου αναμένεται να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο μαζί με την Κύπρια Ραμόνα Παπαιωάννου σε 100μ και 200μ αντίστοιχα. Στα 200μ φιγουράρουν επίσης, τα ονόματα των Πολίτη Κορίνα και Αναστασίου Άρτεμις. Στην παρατεταμένη ταχύτητα ξεχωρίζει η συμμέτοχή της Κύπριας Ελένης Αρτυματά η οποία έχει πιάσει και το Ολυμπιακό όριο.

Βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή αποτελεί ότι θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ, με ευθύνη των διοργανωτών. Οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσω live streaming, ενώ ο αριθμός των παρευρισκομένων δεν θα ξεπερνά τα 150 άτομα.

Την εκδήλωση θα τιμήσει ο Θάνος Πετρέλης τραγουδώντας εθελοντικά τον εθνικό ύμνο στην τελετή έναρξης, καθώς, επίσης, αναμένεται και η παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια, ο Λευκός Σταυρός καθώς και οι οικογένειες Κασιδόκωστα, Μαρτίνου και άλλοι επιχειρηματίες.

Επιμέλεια : Νατάσα Χορτάτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x