Δελτία Τύπου

Το LEGENDS 2004 YOUTH CUP συνεχίζει το ταξίδι του στην Άμφισσα

Μετά τα Τρίκαλα και την Κοζάνη, σειρά έχει η Άμφισσα! Το ταξίδι των Legends 2004 συνεχίζεται σε μια ακόμα πόλη που τόσο "διψά" για ποδόσφαιρο.

Μετά τα Τρίκαλα και την Κοζάνη, σειρά έχει η Άμφισσα! Το ταξίδι των Legends 2004 συνεχίζεται σε μια ακόμα πόλη που τόσο "διψά" για ποδόσφαιρο. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, αντιπροσωπεία των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 θα βρεθεί κοντά σε παιδιά της περιοχής, για το τρίτο κατά σειρά Legends 2004 YouthCupγια φέτος.

Εκείθα συναντήσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές από ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής, για να μοιραστούν αξίες και ιδανικά, να διδάξουν τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και να μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους, σε ένα mentoringevent προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα.

Το Legends 2004 YouthCup είναι μία διαδραστική, βιωματική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12, μία πολύτιμη εμπειρία - οδηγός για τη ζωή τους εντός και εκτός αθλητισμού.

Οι Legends 2004 συμμετέχουν ως μέντορες, σε μια σειρά δράσεων που περιλαμβάνουν θεωρητικό και αγωνιστικό μέρος, διδάσκοντας τον σωστό τρόπο προπόνησης και συμπεριφοράς, μυστικά του αθλήματος και κυρίως τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία των παιδιών.

Το περιεχόμενο του Legends 2004 YouthCupδιαρκώς εμπλουτίζεται και, ειδικά για την συγκεκριμένη δράση, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Νομού Φωκίδας και Φίλων Αυτών και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Φωκίδας, θα διοργανωθεί ένα Special Event κατά το οποίο οιLegends θα παίξουν ποδόσφαιρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες,θέλοντας να τους δείξουν ότι στον αθλητισμόδεν χωρούν αποκλεισμοί και διακρίσεις.

Στο Legends 2004 YouthCup της Άμφισσας συμμετέχουν οι Ακαδημίες: Αστέρας Ιτέας, Λεβαδειακός, Ακαδημία Wembley, Ιόλαος Θήβας, Ακαδημία ’94 Άμφισσας, Ακαδημία Σερπάνος, Ακαδημία Ιτέας, Ναυπακτιακός Αστέρας.

Η συμμετοχή των ακαδημιών και σωματείων είναι εντελώς δωρεάν και η επιλογή γίνεται από τους ίδιους τους Legends 2004, με Γενικό Συντονιστή της διοργάνωσης τον Βασίλη Λάκη, ο οποίος ενόψει της δράσης στην Άμφισσα, δήλωσε: «Ως τώρα, και αυτή η 3η σεζόν του Legends 2004 YouthCup στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Οι τοπικές κοινωνίες και φορείς το αγκαλιάζουν και αφήνει σημαντικό αποτύπωμα στις περιοχές που επισκέπτεται. Είναι πλέον ένας θεσμός, στον οποίο προσθέτουμε διαρκώς νέα στοιχεία, όπως το specialevent με παιδιά ΑΜΕΑ σε συνεργασία με τους φορείς της Φωκίδας,γεγονός που δίνει στην επίσκεψή μας εκείέναν ιδιαίτερο χαρακτήρα».

Οι δράσεις του Legends 2004 YouthCup έχουν ξεκινήσει από το 2019 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.Κάθε χρόνο το πρόγραμμά του εμπλουτίζεται με νέους προορισμούς οι οποίοι, έως την λήξη της φετινής χρονιάς αναμένεται να έχουν φτάσει τους 13 πανελλαδικά.

Το Legends 2004 YouthCup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Champions For Life" με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x