MOTO GP

Ανανέωσε ο Μπαουτίστα με την Aspar Ducati

Ο Αλβάρο Μπαουτίστα θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στην Aspar Ducati.

Όπως ανακοίνωσε η Aspar, ο Μπαουτίστα ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα βρίσκεται στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ο Ισπανός αναβάτης εντάχθηκε στην δορυφορική ομάδα της Ducati το 2017.

Ο 32χρονος οδηγός, αν και είχε πρόταση να επιστρέψει στην εργοστασιακή ομάδα της Aprilia, δήλωσε ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στην Aspar.

«Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Είναι μια συμφωνία που θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα να εξελιχτούμε. Έχουμε μια πολύ καλή σεζόν, έχω καλή σχέση με την ομάδα και νιώθω άνετα με την Ducati και την υποστήριξη από την εργοστασιακή ομάδα. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να πετύχουμε καλά αποτελέσματα», τόνισε.

Ο ιδιοκτήτης της Aspar, Μαρτίνεζ αναφέρθηκε στη συμφωνία με τον Μπαουτίστα. «Είναι ευχάριστο για την ομάδα που φτάσαμε σε συμφωνία με τον Αλβάρο Μπαουτίστα. Πιστεύουμε σε αυτόν και έχουμε μια πολύ καλή σεζόν», ήταν τα λόγια του.

Ο Μπαουτίστα τη φετινή σεζόν έχει συγκεντρώσει 44 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Καλύτερη θέση του Ισπανού αναβάτη είναι η 4η στην Αργεντινή, ενώ άλλες τέσσερις φορές έχει τερματίσει στην πρώτη δεκάδα.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x