Γενικά

Mε Kia Rio στην Λετονία ο Γκάλι

Επιστροφή στα μπάκετ για τον Τζίτζι Γκάλι πίσω από ένα Kia Rio Supercar στη Λετονία για το Rallycross.

Ο πρώην Ιταλός οδηγός του WRC, Τζίτζι Γκάλι, θα αγωνιστεί με το Kia Rio Supercar στο δέκατο γύρο του πρωταθλήματος Rallycross, καθώς είχε μια παραγωγική διαδικασία με το αμάξι την προηγούμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη και έβγαλε με επιτυχία τις δοκιμές που έγιναν.

Επίσης, αγωνίστηκε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πέρυσι στον Ιταλικό αγώνα στο ίδιο πρωτάθλημα και θα πράξει το ίδιο και στον αγώνα της Λετονίας, ελπίζοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά και στην ανάπτυξη του πρότζεκτ για το αμάξι.

Ο ίδιος ο Ιταλός οδηγός δήλωσε πως δεν έχει υψηλές απαιτήσεις για τον προσεχή αγώνα του πρωταθλήματος και τόνισε ότι στόχος είναι να πάνε ένα βήμα μπροστά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για να είναι ανταγωνιστικό την επόμενη χρονιά.

Ο Γκάλι έκανε το ντεμπούτο του στο Rallycross το 2014 με Fiesta στην Φρανκιακόρτα της Ισπανίας, όπου κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και να τερματίσει στην τέταρτη θέση και ο αγώνας στα λετονικά εδάφη θα είναι μια ευκαιρία για τον ίδιο να αποδείξει τις δυνατότητές του και στην κατηγορία Rallycross.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μανδρέκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x