Ψυχαγωγία

Mιμή Ντενίση: Στηρίζει τον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης!

Πρόκειται για ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός αφιερωμένο στην ιστορία της Νέας Σμύρνης και στη συλλογική συνείδηση των κατοίκων της.

Ολόκληρος ο θίασος της παράστασης “Σμύρνη μου αγαπημένη”, με επικεφαλής τη σκηνοθέτιδα και πρωταγωνίστρια, Μιμή Ντενίση θα βρεθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου Νέας Σμύρνης, Σταύρου Τζουλάκη, δηλώνοντας έμπρακτα την υποστήριξή του στον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης για τις Αλησμόνητες Πατρίδες “Historic Run- Τρέχοντας στην Ιστορία” που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2015 , στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός αφιερωμένο στην ιστορία της Νέας Σμύρνης και στη συλλογική συνείδηση των κατοίκων της, ένας αγώνας μνήμης και ιστορικής κληρονομιάς , με σκοπό την ανάδειξη της παράδοσης των αλησμόνητων πατρίδων. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαγγέλης Χατζατουριάν, και η σκηνοθέτις και πρωταγωνίστρια της παράστασης “Σμύρνη μου αγαπημένη”, Μιμή Ντενίση, συναντιούνται, αναδεικνύοντας τον κοινό τους σκοπό για την ενίσχυση της ιστορικής μνήμης, ενώνοντας τον αθλητισμό με τον πολιτισμό.

inner
Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Νέας Σμύρνης (στη μέση) προβάρει την μπλούζα του 1ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης, που θα γίνει στην πόλη στις 4 Οκτωβρίου...


Στη συνάντηση θα παρευρεθεί ολόκληρος ο θίασος της παράστασης “Σμύρνη μου αγαπημένη”, η οποία αποτέλεσε πέρυσι τεράστια επιτυχία και συνεχίζεται φέτος από τις 14 Οκτωβρίου 2015. Μεταξύ των ηθοποιών που θα βρίσκονται εκεί είναι ο Κώστας Βουτσάς, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Τάσος Νούσιας, ο Μιχάλης Μητρούσης, ο Κρατερός Κατσούλης και η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης θα φωτογραφηθούν με τα συλλεκτικά μπλουζάκια του Αγώνα, με ειδικό σχέδιο του γνωστού ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν έμπρακτα την στήριξή τους σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Χατζατουριάν, σας προσκαλεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο δημάρχου, στο δημαρχείο Νέας Σμύρνης, Ελευθερίου Βενιζέλου 14, 6ος όροφος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x