Gossip

«Γιατί μπαμπά Σύλβιο;»

Την έκπληξή της για τα καμώματα του πατέρα της, σχετικά με τις σχέσεις του με ανήλικες κοπέλες, δεν έκρυψε η πρωτότοκη κόρη του Σύλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική έκδοση του εβδομαδιαίου περιοδικού «Vanity Fair».

Την έκπληξή της για τα καμώματα του πατέρα της, σχετικά με τις σχέσεις του με ανήλικες κοπέλες, δεν έκρυψε η πρωτότοκη κόρη του Σύλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική έκδοση του εβδομαδιαίου περιοδικού «Vanity Fair».

«Έμεινα πραγματικά κατάπληκτη. Δεν πιστεύω ότι ένας πολιτικός άνδρας έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίζει τη δημόσια από την ιδιωτική του ζωή», σχολίασε η 25χρονη κόρη του Ιταλού πρωθυπουργού. Η ίδια υποστήριξε ότι ξαφνιάστηκε πολύ, όταν πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας της επισκέφτηκε την 18χρονη ανερχόμενη στάρλετ, Νοεμί Λετίσια, στα γενέθλιά της και δήλωσε: «Εγώ είχα μία ήρεμη και κανονική εφηβεία. Δεν συναναστράφηκα ποτέ με μεγαλύτερους άντρες».

Η συνέντευξη αυτή, είναι η πρώτη της Μπάρμπαρα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, καθώς, και η πρώτη δημόσια αντίδρασή της για τα ροζ σκάνδαλα που αμαυρώνουν την εικόνα του πατέρα της. Ερωτηθείσα σχετικά με το διαζύγιο των γονιών της απέφυγε να πάρει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου, τονίζοντας: «Αυτό που δεν βγαίνει προς τα έξω είναι ο βαθύτατος πόνος που πλήττει και τους δύο».

Σε μία προσπάθειά της, ωστόσο, να μετριάσει τα σχόλια από τις «μπηχτές» προσ τον πατέρα της, έσπευσε να τονίσει ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του, αλλά, και ότι η κριτική που άσκησε ήταν από αγάπη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x