ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ

Κάντε κλικ και ανοίξτε τα μάτια σας

Το νέο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ είναι εδώ. Με συμβουλές για το πώς θα καταλάβετε ότι από το κέρατο δεν χωράτε στην πόρτα, με μια δεκάδα από εκπληκτικά γκολ, με ταινίες και μια εξομολόγηση για το House. Συνεντεύξεις με τον Βασιλικό (Raining Pleasure) και τον Kai Hansen (Gamma Ray), η κηδεία του Google, θρησκευτικές αναζητήσεις και όνειρα για έναν κόσμο που το χαστούκι δεν απαγορεύεται αλλά επιβάλλεται. Για λεπτομέρειες ξετυλίξτε τη συσκευασία.

Για μια ακόμη φορά το ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ είναι μαζί σας. Με εξαίρεση την προηγούμενη εβδομάδα που δεν κυκλοφορήσαμε, επειδή ένας γιγαντιαίος κόνδορας έκλεψε τα χαρτιά μας, στο ραντεβού μας είμαστε πάντα Άγγλοι.

Σε αυτό το τεύχος έχουμε: Συμβουλές για το πώς θα καταλάβετε ότι από το κέρατο δεν χωράτε στην πόρτα. Μια δεκάδα από εκπληκτικά γκολ που σημειώθηκαν σε τελικές φάσεις Euro. Όλες τις ταινίες της εβδομάδας και μια εξομολόγηση για το House.

Συνεντεύξεις με τον Βασιλικό (Raining Pleasure) και τον Kai Hansen (Gamma Ray), την κηδεία του Google, τις θρησκευτικές αναζητήσεις ενός συντάκτη και όνειρα για έναν κόσμο που το χαστούκι δεν απαγορεύεται αλλά επιβάλλεται.

Οι προτάσεις σας για το ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ και για όσα θέλετε να διαβάζετε σε αυτό γίνονται δεκτές στο avaptisto@hotmail.com





















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x