TV

Ο Χίντεο Κοτζίμα εντυπωσιάστηκε από το 3 Body Problem

Διαβάστε τι ανέφερε ο Ιάπωνας δημιουργός παιχνιδιών για την νέα σειρά του Netflix.

Ανάμεσα σε όλους όσοι παρακολούθησαν τη νέα σειρά του Netflix, 3 Body Problem είναι και ο Χίντεο Κοτζίμα. Ο Ιάπωνας δημιουργός παιχνιδιών, και ένας από τους καλύτερους στο είδος του, είδε την σειρά αυτή και με μια ανάρτησή του στα social media δήλωσε εντυπωσιασμένος.

«Μόλις τελείωσα τα οκτώ επεισόδια του "3 Body Problem". Το πρωτότυπο μυθιστόρημα του Liu Cixin απεικονίζεται σε μεγάλη κλίμακα και με μοναδικό στιλ. Με μια εισαγωγή με αργό ρυθμό, το σύνολο δράμα περιστρέφει μια διαχρονική ιστορία με διασταυρούμενους χαρακτήρες», αναφέρει στην αρχή της ανάρτησής του ο Κοτζίμα ο οποίος σε άλλο σημείο της ανάρτησής του πλέκει το εγκώμιο των δημιουργών του.

«Αν και πρόκειται για εισβολή από το διάστημα, είναι πολύ πιο περίπλοκο από το να δείχνεις απλώς ένα μεγάλο μητρικό πλοίο να πετά σε μια μεγάλη πόλη, να επιτίθεται και να αμύνεται ενάντια σε έναν στρατό, με παρόμοιο τρόπο με ταινίες όπως του σκηνοθέτη Emmerich. Ωστόσο, ο τρόπος που αυτό έχει ενσωματωθεί σε μια δραματική σειρά με παγκόσμια προοπτική είναι εξαιρετικός. Ο David Benioff και ο D. B. Weiss έχουν κάνει θαυμάσια δουλειά.

Η σεζόν τελειώνει στα μέσα του δεύτερου βιβλίου. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει 2η σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι περισσότεροι άνθρωποι θα ξαναδιαβάσουν την αρχική ιστορία αφού την παρακολουθήσουν, ή μπορεί να ενθαρρύνονται να διαβάσουν την υπόλοιπη ιστορία. Σε κάθε περίπτωση, το «The Three-Body Problem» λέγεται ότι «διαβάστηκε από όλη την ανθρωπότητα». Όσοι δεν το έχουν διαβάσει ακόμα θα μπορέσουν να το ζήσουν μέσα από αυτό το δράμα. Ειδικά για όσους έχουν βαρεθεί τις υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ, αυτή η τρελή, μυθιστορηματική επιστημονική φαντασία είναι βέβαιο ότι θα είναι μια… έκρηξη»
, γράφει ο Κοτζίμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x