Gossip

Ξανασαβουριάστηκε η Lady GaGa (video)

Τα γεγονότα συνηγορούν στο ότι ήρθε καιρός για τη Lady Gaga να ξανασκεφτεί τις στιλιστικές της επιλογές και κυρίως τα ψηλοτάκουνα υποδήματα!

Τα γεγονότα συνηγορούν στο ότι ήρθε καιρός για τη Lady Gaga να ξανασκεφτεί τις στιλιστικές της επιλογές και κυρίως τα ψηλοτάκουνα υποδήματα!

Η γνωστή τραγουδοποιός είχε ακόμα μια δύσκολη στιγμή καθώς το βράδυ της Τετάρτης έπεσε στη σκηνή, για δεύτερη φορά τις 10 τελευταίες ημέρες!

Όλα συνέβησαν στη διάρκεια συναυλίας της Αμερικανίδας στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Την ώρα που ερμήνευε την επιτυχία της “Poker face”, έβγαλε το δερμάτινο μπουφάν της και το πέταξε στο πάτωμα. Λάθος κίνηση όπως θα αποδεικνυόταν λίγα δευτερόλεπτα αργότερα καθώς όταν προσπάθησε να περάσει από πάνω του μπλέχτηκε το τακούνι της με αποτέλεσμα να ισοπεδωθεί!

Πάντως δεν το έβαλε κάτω, σηκώθηκε και συνέχισε να τραγουδά σαν όλα να ήταν μια χαρά.

Πριν λίγες ημέρες η GaGa είχε πέσει από ένα πιάνο στη διάρκεια σόου της στο Χιούστον του Τέξας, όμως και εκεί συνέχισε απτόητη.


Δείτε το video από την πτώση στην Ατλάντα:






Δείτε το video από την πτώση στο Τέξας:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x