Κινηματογράφος

Ο… Σέρλοκ Χολμς στο «Χόμπιτ»!

Μπράβο… φαφλατά (συ είπας) Μάρτιν Φρίμαν, την έκανες την «πατάτα» σου! Αλλά εμάς, δεν μας πειράζει. Το θέμα είναι μήπως ενοχλήθηκε… κάποιος άλλος! Τι έκανε ο… θεούλης; Ο Μπίλμπο Μπάγκινς στο «Χόμπιτ» του Πίτερ Τζάκσον και Μάθιου Γουάτσον στην τελευταία, τηλεοπτική έκδοση των ιστοριών του θρυλικού ντετέκτιβ, Σέρλοκ Χολμς, «έδωσε» κανονικά τον συμπρωταγωνιστή του, αποκαλύπτοντας το μυστικό: «Θα είναι και ο Μπένεντικτ Κούμπερμπατς στο ''Χόμπιτ''! Ωχ, αυτό δεν έπρεπε να το πω…»!

Μπράβο… φαφλατά (συ είπας) Μάρτιν Φρίμαν, την έκανες την «πατάτα» σου!

Αλλά εμάς, δεν μας πειράζει.

Το θέμα είναι μήπως ενοχλήθηκε… κάποιος άλλος!

Τι έκανε ο… θεούλης;

Ο Μπίλμπο Μπάγκινς στο «Χόμπιτ» του Πίτερ Τζάκσον και Μάθιου Γουάτσον στην τελευταία, τηλεοπτική έκδοση των ιστοριών του θρυλικού ντετέκτιβ, Σέρλοκ Χολμς, «έδωσε» κανονικά τον συμπρωταγωνιστή του, αποκαλύπτοντας το μυστικό: «Θα είναι και ο Μπένεντικτ Κούμπερμπατς στο ''Χόμπιτ''! Ωχ, αυτό δεν έπρεπε να το πω…»!

Λίγη ώρα μετά τη βράβευσή του στα βρετανικά, τηλεοπτικά βραβεία BAFTA (β' Ανδρικού Ρόλου, για την ερμηνεία του στη σειρά «Σέρλοκ», που πήρε το βραβείο «Καλύτερης Δραματικής Σειράς»), ο Φρίμαν… άνοιξε πολύ το στόμα του και μάλιστα, στον λάθος άνθρωπο.

Στη «γάτα» του BBC, τον Λίζο Μζίμπα!

Ο δημοσιογράφος του αγγλικού δικτύου ρώτησε τον 39χρονο ηθοποιό για το «Χόμπιτ» κι εκείνου… του ξέφυγε το μυστικό: «Θα είναι και ο Μπένεντικτ Κούμπερμπατς στο Χόμπιτ! Ωχ, αυτό δεν έπρεπε να το πω… Το ήξερα ότι έχω πολύ μεγάλο στόμα, αλλά δεν ήξερα πόσο μεγάλο. Τώρα, τα κατέστρεψα όλα. Μπορεί να μην έχω δουλειά όταν επιστρέψω στα γυρίσματα…», είπε αστειευόμενος!

Ο Μζίμπα δεν άφησε, φυσικά, την ευκαιρία να πάει χαμένη!

«Έγραψε» στο Twitter το σκηνικό και το τι ακολούθησε τις επόμενες ώρες στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και (λίγο) αργότερα στα σάιτ, δεν περιγράφεται!

Ο Μπένεντικτ (ελληνιστί, Βενέδικτος…) Κούμπερμπατς φαίνεται, λοιπόν, πως θα είναι στο «Χόμπιτ» (πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2012).

Μπορεί ο ίδιος να μην θέλησε να σχολιάσει την είδηση που έβγαλε ο… βοηθός του στο «Σέρλοκ», ωστόσο, τα… στοιχήματα, ήδη, δίνουν και παίρνουν για το ρόλο που θα έχει στην ταινία της δεκαετίας -θέλουμε να ελπίζουμε.

Περισσότερα «ποντάρονται» στο να είναι ο Μπαρντ, ο τοξότης ή ένα ξωτικό…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x