Απόψε στην εκπομπή Enter του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή 21:00-22:00, καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Nova. Θα μιλήσει για την απόλυτη εμπειρία της πρώτης Live 3D μετάδοσης στην Ελλάδα, που θα γίνει από το συνδρομητικό κανάλι την Τετάρτη 23/11 και αφορά το μεγάλο ντέρμπι του Champions League Μίλαν-Μπαρτσελόνα.
Συντονιστείτε λοιπόν στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας αυτήν την Παρασκευή στις 21:00 και μάθετε τα πάντα σχετικά με την απίστευτη για τα ελληνικά δεδομένα καινοτομία.
H Nova ανακοίνωσε την πρώτη τρισδιάστατη μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές του δορυφορικού πακέτου της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε 3D τον αγώνα Μίλαν-Μπαρτσελόνα που θα διεξαχθεί στις 23/11 και στις 21.45 στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League. Η πιλοτική αυτή μετάδοση θα προσφερθεί από το κανάλι που βρίσκεται στη θέση 250 στον αποκωδικοποιητή.
Τα λέμε και στο facebook,κάντε κλικ εδώ.
Για απορίες, σχόλια και παρατηρήσεις σχετικά με videogames, gadgets και ψηφιακή διασκέδαση γενικότερα, στείλτε mail στο tech@sport-fm.gr. Απαντήσεις στην εκπομπή "Enter" του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Κάθε Παρασκευή βράδυ από τις 21.00 έως τις 22.00 με τους Παύλο Παπαπαύλου, Διονύση Καππάτο και Νικόλα Ακτύπη.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






