Μουσική

Η μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «55 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος» - Online Streaming

Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη για 4 αποκλειστικές μεταδόσεις, τις ημέρες 2 & 3 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως 17:00 και από τις 19:00 έως 24:00.

Φέτος, λόγω της πανδημίας, δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Αυτό, είχε σαν συνέπεια να στερηθεί το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ένα μεγάλο έσοδο.

Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε σε Online Streaming τη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «55 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο τον Σεπτέμβρη του 2019 και ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο. Στη συναυλία συμμετείχαν 15 καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Μελίνα Ασλανίδου, η Δέσποινα Βανδή, ο Στέλιος Διονυσίου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Πάολα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέλιος Ρόκκος, η Γιάννα Βασιλείου και ο Παναγιώτης Τσαφαράς.

Παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Με τη συμμετοχή σας, θα βοηθήσετε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αγοράσει και να προσφέρει τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες από ποτέ.

Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη για 4 αποκλειστικές μεταδόσεις, τις ημέρες 2 & 3 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως 17:00 και από τις 19:00 έως 24:00.

Μπαίνουμε στο viva.gr, βρίσκουμε την ενότητα «STREAMING», βρίσκουμε την «Συναυλία 55 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ» κλείνουμε τον κωδικό μας με προσφορές από 8 ευρώ για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ζούμε τη μαγεία εκείνης της βραδιάς.

Διαφορετικά, πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x