Παράξενα

Χ..ε ψηλά κι αγνάντευε

Πας στη Νέα Υόρκη. Και έχεις τα λεφτά για να μείνεις στο Μανχάταν. Ψάχνεις ένα καλό ξενοδοχείο λοιπόν και μόλις κλείνεις δωμάτιο, πας για την ανάγκη σου. Και τι βλέπεις; Οι τουαλέτες είναι με τζάμι και την ώρα που ξελαφρώνεις, αγναντεύεις το κέντρο της μεγαλούπολης. Σαν όνειρο ακούγεται, αλλά… Ένα κατασκευαστικό λάθος στην τζαμαρία του 18ου ορόφου του Standard Hotel, έχει αποτέλεσμα να φαίνεται ξεκάθαρα ότι διαδραματίζεται στην… ονειρική τουαλέτα! Δείτε τις φωτογραφίες.

Πας στη Νέα Υόρκη.

Και έχεις τα λεφτά για να μείνεις στο Μανχάταν.

Ψάχνεις ένα καλό ξενοδοχείο λοιπόν και μόλις κλείνεις δωμάτιο, πας για την ανάγκη σου.

Και τι βλέπεις;

Οι τουαλέτες είναι με τζάμι και την ώρα που ξελαφρώνεις, αγναντεύεις το κέντρο της μεγαλούπολης.

Σαν όνειρο ακούγεται, αλλά πάντα υπάρχει αυτό το αλλά που καταστρέφει τα όμορφα όνειρα… Ένα κατασκευαστικό λάθος στην τζαμαρία του 18ου ορόφου του Standard Hotel, έχει αποτέλεσμα να φαίνεται ξεκάθαρα ότι διαδραματίζεται στην… ονειρική τουαλέτα!

Κι από εκεί που νιώθεις τρομερά προνομιούχος, μπορεί να δεις φλας να αστράφτουν στο τζάμι και με το που τελειώσεις την… δουλειά σου, να ξεσπάσει το πλήθος σε χειροκροτήματα! «Η θέα κοιτώντας μέσα από την τουαλέτα προς τα έξω, στην φωτισμένη Νέα Υόρκη, είναι εξαιρετική. Το πρόβλημα είναι ότι το ίδιο καλά σε βλέπουν και οι απέξω», δήλωσε στην New York Daily News που έχει και το ρεπορτάζ ο 55χρονος Αυστραλός τουρίστας, David Langdon από τη Μελβούρνη.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x