Μουσική

Συλλέγουν υπογραφές για να προταθεί ο B.D. Foxmoor των Active Member για Νόμπελ Λογοτεχνίας

Συγκεντρώνονται online υπογραφές προκειμένου να προταθεί ο ιδρυτής των Active Member, Μιχάλης Μυτακίδης, για Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Τον Μιχάλη Μυτακίδη, γνωστό και ως BD Foxmoor, θέλει να δουν στους υποψήφιους για Νόμπελ Λογοτεχνίας τα μέλη της Ανεξάρτητης Πολιτισμικής Κίνησης Πολιτών «Armarima».

Συγκεκριμένα, μέσα από online ψήφισμα γίνεται συλλογή υπογραφών, προκειμένου να προχωρήσει η υποψηφιότητά του ιδρυτή των Active Member για την σπουδαία τιμητική διάκριση.

«Ο Μιχάλης Μυτακίδης είναι ένας ευρέως αναγνωρισμένος Έλληνας ποιητής και μουσικός που τιμάται και αναγνωρίζεται από τους συναδέλφους του και το Ελληνικό κοινό (και όχι μόνο) τα τελευταία τριάντα έτη. Έχει εμπνεύσει την Ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας ένα νέο μουσικό και στιχουργικό ''κύμα'' , αφυπνίζοντας το θυμικό της αίσθημα , διαμορφώνοντας παράλληλα και την αισθητική της. Ο Μιχάλης Μυτακίδης έχει σταθεί μακριά από κάθε πολιτική ,θρησκευτική ή φυλετική διάκριση στο περιεχόμενο των στίχων του, πορευμένος μη εξαρτώμενος από καμία υποστηρικτική τοιαύτη δύναμη , πράττοντας μόνο πάντα όσα η καλλιτεχνική του φύση του όριζε.

Κρίνοντας το έργο του πανανθρώπινο και μοναδικό , ανεξάρτητο και ειλικρινές , δίχως πολιτική ή θρησκευτική χροιά, δίχως καμία υποστήριξη από ‘’κύκλους’’ πολιτικούς ή άλλους τέτοιους, προχωράμε στην πρότασή μας για την υποψηφιότητα του ανεξάρτητοι , όπως έκανε ο ίδιος σε όλη την σπουδαία του πορεία!», αναφέρουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x