Κινηματογράφος

Aladdin 2: Ο Γουίλ Σμιθ δεν παίζει το τζίνι μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ο Σμιθ φαίνεται ότι υποβάλλεται σε ψυχοθεραπεία για να διαχειριστεί το άγχος του εν μέσω φημών και για τεταμένες σχέσεις με τη σύζυγό του.

Το τζίνι μπαίνει στο λυχνάρι... O Γουίλ Σμιθ φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρές συνέπειες στην καριέρα του μετά το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ κατά την τελετή των Όσκαρ του 2022, το διαβόητο «slapgate» στις ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός του King Richard, ο οποίος χαστούκισε τον Κρικ Ροκ επειδή έκανε ένα αστείο για την αλωπεκίαση της συζύγου του Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, μπορεί τώρα να χάσει και το ρόλο του ως «Τζίνι» στο σίκουελ του Αλαντίν, ενώ στον «πάγο» μπήκαν παραγωγές όπως την πολυαναμενόμενη τέταρτη συνέχεια του Bad Boys.



Σύμφωνα με το Giant Freakin Robot, ο ηθοποιός του Pursuit of Happyness πιθανόν να αντικατασταθεί από τον Ντουέιν «Ροκ» Τζόνσον στο Aladdin 2.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το στούντιο της Disney έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τον Τζόνσον για να παίξει έναν απροσδιόριστο ρόλο στο σίκουελ του Aladdin.

Ο Αμερικανός ηθοποιός υποδύθηκε το ρόλο του Τζίνι στην ταινία Αλαντίν που κυκλοφόρησε το 2019 και ήταν μεταφορά της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Η ταινία έγινε μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος επαίνεσε την ερμηνεία του ηθοποιού στην ταινία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Aladdin 2 θα κυκλοφορήσει το 2025 και θα σκηνοθετηθεί από το Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι.

Ο Σμιθ φαίνεται ότι υποβάλλεται σε ψυχοθεραπεία για να διαχειριστεί το άγχος του εν μέσω φημών και για τεταμένες σχέσεις με τη σύζυγό του. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x