Παράξενα

Ο bodybuilder που τα «είχε» με τασάκι λέει πως αυνανίζεται τρεις με οκτώ φορές τη μέρα

Αν οι δύο πλαστικές κούκλες με τις οποίες διατηρεί σχέση δεν έχουν όρεξη για σεξ, ο 37χρονος bodybuilder Γιούρι Τολότσκο, αποκάλυψε πως αυνανίζεται τρεις με οχτώ φορές τη μέρα.

Θυμάστε τον 37χρονο bodybuilder Γιούρι Τολότσκο από το Καζακστάν, που το περασμένο καλοκαίρι χώρισε τις πλαστικές κούκλες με τις οποίες είχε δεσμό για ένα τασάκι; Ε, τα ξαναβρήκε με τις κούκλες. Μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε, έδωσε και κάποιες άκρως προσωπικές λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή, τονίζοντας ότι αν οι... κοπέλες του δεν έχουν όρεξη για σεξ, προτιμά τον αυνανισμό από το να τις πιέσει ψυχολογικά.

«Όταν τρώω κρέας, το σεξ έχει διαφορετική ενέργεια, είναι πιο ζωώδες. Νομίζω ότι οι σύζυγοί μου απολαμβάνουν το "βρώμικο" σεξ. Τρώω τη σωστή ποσότητα κρέατος που με κάνει να έχω καλύτερους οργασμούς, απ’ όταν τρώω μόνο λαχανικά.

«Φυσικά, εάν φας πολύ και δεν έχεις τη σωστή ισορροπία ή το παρακάνεις με την πρωτεΐνη, αυτό θα επηρεάσει την απόδοση. Αλλά για μένα είναι τέλειο. Όταν οι κοπέλες μου δεν έχουν όρεξη για "παιχνίδια", συνηθίζω να αυνανίζομαι τρεις με οχτώ φορές τη μέρα»,
είπε μιλώντας στη βρετανική «The Mirror».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x