TV

Η Tokyo ομολογεί: «Πίστευα ότι τo Casa de Papel τελείωσε στον 2ο κύκλο. Τελικά μου άλλαξε τη ζωή»

Η Ούρσουλα Κορμπερό, που έγινε διάσημη από το ρόλο της Tokyo, μίλησε για το Casa de Papel, πώς άλλαξε τη ζωή της και το ακριβό κόσμημα που «κληρονόμησε».

Το Casa de Papel ολοκληρώνεται με τον κύκλο που προβάλλεται αυτές τις μέρες στο Netflix. Η Ούρσουλα Κορμπερό, που πρωταγωνίστησε στο ρόλο της Tokyo στην δημοφιλή ισπανική σειρά, μίλησε για τα συναισθήματά της και το πώς άλλαξε η ζωή της.

«Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα στον πέμπτο κύκλο, γιατί όλοι γνωρίζαμε πως θα ήταν ο τελευταίος. Τα γυρίσματα ήταν πολύ απαιτητικά, κάθε σκηνή ήταν… πόλεμος, σαν να γυρίζαμε τον ‘Στρατιώτη Ράιαν’ (γέλια). Την τελευταία μέρα των γυρισμάτων η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά. Είχα ένα αίσθημα μελαγχολίας. Θυμόμουν όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί και πώς άλλαξαν οι ζωές μας από αυτή τη σειρά», τόνισε η Ισπανίδα ηθοποιός.

«Γυρίσαμε τους δύο πρώτους κύκλους και πίστευα πως τελειώσαμε. Μετά πήρε τη σειρά το Netflix, την έβαλε στην πλατφόρμα του και χωρίς καν να κάνει καμπάνια για την προώθησή της, έγινε πολύ δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Η Tokyo άλλαξε τη ζωή μου και συνεχίζει να το κάνει. Δεν έχει καμία σχέση με το πώς ήταν πριν. Έβλεπα ξαφνικά το πρόσωπό μου από το Ντουμπάι μέχρι τη Λατινική Αμερική», πρόσθεσε.

Η ίδια πίστευε πως η σειρά είχε κάνει τον κύκλο της πριν πάει στο Netflix. Μάλιστα… έκλεψε και κάτι από το σετ. «Μόλις τελειώσαμε τον δεύτερο κύκλο, έφυγα και πήρα τα πάντα από το καμαρίνι μου. Μετά, στην 5η σεζόν, πήρα ακόμη και ένα διαμαντένιο κολιέ Bvlgari. Κανείς δεν μου ζήτησε να το επιστρέψω. Αν το ζητήσουν, θα το γυρίσω πίσω», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Όσο για την αγαπημένη της σκηνή από τη σειρά: «Είναι από την πρώτη σεζόν, το κεφάλαιο 6. Είναι η σκηνή που φεύγουμε από το σπίτι στο Τολέδο και πάμε στο τοπικό φεστιβάλ και χορεύουμε. Ήμασταν ο Ρίο, η Ναϊρόμπι, ο Ντένβερ κι εγώ. Περάσαμε πολύ καλά, πιστεύω πως ήταν η στιγμή που όλοι γίναμε φίλοι. Για μένα έχει συμβολικό χαρακτήρα και είναι μια πολύ σημαντική μέρα στη ζωή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x