Τεχνολογία

Ζήτησαν από την ChatGPT να ανακαλύψει ένα νέο χρώμα - Ιδού το αποτέλεσμα

Ένα νέο χρώμα ανακάλυψε η ChatGPT, η νέα τεχνητή νοημοσύνη.

Η ChatGPT βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο. Ένας χρήστης του twitter ζήτησε από την νέα τεχνητή νοημοσύνη και την πιο εξελιγμένη της έκδοση να βρει ένα χρώμα το οποίο μέχρι τώρα δεν υπάρχει.

Η ChatGPT μετά από μια διαδικασία που ακολούθησε με χρήση και άλλων εφαρμογών και προγραμμάτων έβγαλε το αποτέλεσμά της. Το ονόμασε Lumiflect, εξηγώντας και πως κατέληξε σε αυτό…

ChatGPT: Της ζήτησαν και… βρήκε νέο χρώμα

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ένα συναρπαστικό νέο χρώμα που συνδυάζει την μαγεία της βιοφωταύγειας με τις ανακλαστικές ιδιότητες των μεταλλικών επιφανειών. Το Lumiflect είναι μια λαμπερή, ιριδίζουσα απόχρωση που φαίνεται να λάμπει από μέσα, δημιουργώντας ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο θέαμα χρώματος και φωτός. Αποτυπώνει τις μαγευτικές ιδιότητες ενός λαμπερού ηλιοβασιλέματος, τις απαλές λάμψεις του φεγγαρόφωτος στο νερό και τον μαγευτικό χορό των πυγολαμπίδων σε μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα. Το Lumiflect αλλάζει μεταξύ των αποχρώσεων του πετρόλ, του βιολετί και του ροζ χρυσού, ανάλογα με τη γωνία του φωτός και την οπτική γωνία του θεατή. Καθώς αλληλεπιδρά με διαφορετικές πηγές φωτός, προκαλεί μια αιθέρια αίσθηση βάθους και διάστασης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x