TV

Στο τρέιλερ της 5ης σεζόν του Cobra Kai, «ο πόλεμος ξεκινά»

Παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον νέο κύκλο της σειράς που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Netflix.

Η σειρά που έδωσε συνέχεια στην ιστορία του Karate Kid και ξύπνησε μερικές από τις πιο αθώες αναμνήσεις όσων μεγάλωσαν με τις περιπέτειες του Ραλφ Μάτσιο την δεκαετία του '80, το Cobra Kai, επιστρέφει με την 5η του σεζόν στο Netflix στις 9 Σεπτεμβρίου.

Για να ζεσταθεί το έδαφος, κυκλοφόρησε τώρα το επίσημο τρέιλερ της επερχόμενης σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Ο νέος αυτός κύκλος θα ακολουθεί την συμμαχία των πάλαι ποτέ άσπονδων εχθρών Ντάνιελ ΛαΡούσο και Τζόνι Λόρενς, που στο τέλος της 4ης σεζόν έχασαν το τουρνουά Ολ Βάλεϊ, με τον Τέρι Σίλβερ να αναδεικνύεται νικητής.

Ο τελευταίος είναι πλέον κυρίαρχος του Cobra Kai dojo και οι ΛαΡούσο και Λόρενς θέλουν να σταματήσουν την επέκταση της αυτοκρατορίας του στην Κοιλάδα, έχοντας μαζί τους και τον Τσόζεν Τογκούτσι.

Να θυμηθούμε πως στην προηγούμενη σεζόν του Cobra Kai ο Μιγκέλ έφυγε για το Μεξικό σε αναζήτηση του πατέρα του, ενώ ο Τζόνι τον έψαχνε. Η βάση τους, όμως, τους καλεί και πάλι, μιας και έχουν έναν κοινό στόχο. Στο κυνήγι αυτού του στόχου θα έχουμε πολλές εξελίξεις και θα δούμε, μάλιστα, τον Τζον Κριζ να επιστρέφει.

Εν αναμονή, λοιπόν, του νέου κύκλου του Cobra Kai, παίρνουμε μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουμε με το επίσημο τρέιλερ παρακάτω:



Πηγή: Η Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x