Κινηματογράφος

«Δεν θα ξαναδουλέψω με τον Ράιαν Ρέινολντς, ήταν πολύ κακός απέναντί μου στο Deadpool»

Ο Τι Τζέι Μίλερ, που ενσάρκωνε τον κολλητό του Ράιαν Ρέινολντς στο Deadpool, αποκάλυψε πως ο πρωταγωνιστής τον αντιπαθούσε και δεν θέλει να συνεργαστούν ξανά.

Στη μεγάλη οθόνη είχαν εξαιρετική χημεία και ξεκαρδιστικούς διαλόγους, αλλά στην πραγματική ζωή ο Deadpool και ο κολλητός του δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων. Ο Τι Τζέι Μίλερ, που ενσάρκωνε στις δύο πρώτες ταινίες τον μπάρμαν Weasel, σε συνέντευξή του μίλησε για τις κακές σχέσεις που είχε με τον πρωταγωνιστή, Ράιαν Ρέινολντς και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά.

«Αφότου έγινε σούπερ διάσημος μετά την πρώτη ταινία, τα πράγματα άλλαξαν. Ήταν πολύ κακός απέναντί μου. Ίσως ένιωθε ανασφάλεια και δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν είμαι πιο αστείος από εκείνον, ούτε έχω παίξει σε περισσότερες ταινίες. Πάντως δεν θα δούλευα ξανά μαζί του. Του εύχομαι να είναι καλά, γιατί είναι τόσο καλός στο ρόλο του Deadpool, αλλά είναι πολύ περίεργο που με μισεί. Δεν θέλω το κακό του. Πιστεύω πως πρέπει να κάνει το Deadpool και να συνεχίσει να κάνει ταινίες. Απλώς πιστεύω πως δεν με συμπαθεί και θεωρώ πως ήταν περίεργος ο τρόπος που το εξέφραζε», τόνισε ο 41χρονος κωμικός.

Το Deadpool 3 είναι στα σκαριά, με τον Χιού Τζάκμαν ως Wolverine να ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ράιαν Ρέινολντς, όπως έγινε γνωστό σε μια σειρά από teasers που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x