Gossip

Dua Lipa κατά Βρετανών υπουργών για τους μετανάστες: «Κοντόφθαλμοι και στενόμυαλοι»

Η τραγουδίστρια λέει ότι την τάση της να εκφράζει όσο πιο δυναμικά και ηχηρά μπορεί τις απόψεις της, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, λέει ότι την οφείλει στους γονείς της

HDua Lipa επέκρινε τον τρόπο που μιλούν Βρετανοί υπουργοί για τους μετανάστες, χαρακτηρίζοντας κοντόφθαλμη και στενόμυαλη τη στάση τους. «Ο τρόπος που Βρετανοί υπουργοί έχουν μιλήσει για τους Αλβανούς ‘’πονάει’’», δήλωσε η Dua Lipa και έκανε έκκληση για περισσότερη ενσυναίσθηση.

Η Βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών, Σουέλα Μπρέιβερμαν, έκανε αναφορά σε «Αλβανούς εγκληματίες» σε συζήτηση στη Βουλή, τον περασμένο Οκτώβριο, μιλώντας για «εισβολή» στη χώρα με μικρά σκάφη που μεταφέρουν μετανάστες.



«Σαφώς πόνεσε. Πάντα πίστευα ότι το Λονδίνο είναι μια ένωση από κουλτούρες. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της πόλης», σχολίασε η Dua Lipa σε συνέντευξη στους «Sunday Times».

«Οπότε, όταν ακούς την κυβέρνηση να μιλά για τους Αλβανούς, για παράδειγμα, πονάει. Είναι κοντόφθαλμο και στενόμυαλο, αλλά είναι ο τρόπος που σκέφτονται πολλοί άνθρωποι. Όσο κι αν προσπαθούμε να αλλάξουμε τη ρητορική, θα υπάρχουν πάντα εκείνοι που σκέφτονται “Οι μετανάστες έρχονται στη χώρα και παίρνουν δουλειές”», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Την τάση της να εκφράζει όσο πιο δυναμικά και ηχηρά μπορεί τις απόψεις της, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, λέει ότι την οφείλει στους γονείς της. Στο Κόσοβο ο Ντουκάτζιν Λίπα, ο πατέρας της, ήταν ασκούμενος οδοντίατρος, ενώ παράλληλα τραγουδούσε σε ροκ συγκρότημα. Η μητέρα της, Ανέζα, ήταν δικηγόρος. Το 1992 αναγκάστηκαν να αρχίσουν από το μηδέν στο Λονδίνο και να φέρουν στον κόσμο τρία παιδιά, αλλά και να ακολουθήσουν νέα καριέρα. Ο μεν Ντουκάτζιν ως διευθυντής μάρκετινγκ, η δε Ανέζα στον τουριστικό κλάδο. Η Ντούα γεννήθηκε το 1995 στη Βρετανία και από μικρή κατέστησε σαφές ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι άλλο στη ζωή της εκτός από το να γίνει σταρ.



«Όμως, οι μετανάστες που έχουν έρθει εδώ δούλεψαν απίστευτα σκληρά. Χρειάζεται να υπάρχει περισσότερη ενσυναίσθηση, γιατί οι άνθρωποι δεν φεύγουν από τη χώρα τους, αν δεν υπάρχει ανάγκη ή φόβος για την οικογένειά τους», τόνισε η Dual Lipa.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x