TV

Eίναι γεγονός, το Elite επιστρέφει στο Netflix για την τέταρτη σεζόν

Ως μια από τις δημοφιλέστερες εφηβικές σειρές στο Netflix, το Elite έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές

Με ημέρα της πρεμιέρας να έχει οριστεί η 18η Ιουνίου, καταλαβαίνετε πως οι απορίες για το τι θα δούμε από εδώ και πέρα είναι πολλές, και εμείς συγκεντρώνουμε ό,τι πληροφορία έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για να σας τις απαντήσουμε.


Τι θα παρακολουθήσουμε την 4η σεζόν

Τα επεισόδια της νέας σεζόν του Elite περιστρέφονται γύρω από ένα αναπάντεχο συμβάν: ένας νέος διευθυντής αναλαμβάνει καθήκοντα στο Las Encinas με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πλοκή του σεναρίου. Τη νέα του θέση ακολουθούν και τα τρία παιδιά του, τρεις κακομαθημένοι έφηβοι που είναι διατεθειμένοι να βάλουν τη ζωή των άλλων σε κίνδυνο για να κάνουν αυτό που θέλουν. Η δύσκολη συμπεριφορά τους και η αντίδραση των γνωστών σε εμάς μαθητών θα οδηγήσει μοιραία σε ένα ατύχημα που θα χρειαστεί έρευνα για να διαλευκανθεί.

Ποιοι χαρακτήρες παραμένουν

Στη 4η σεζόν θα έχουμε διάφορες απώλειες, με το αρχικό cast να αναδιαμορφώνεται καθοριστικά. Ωστόσο, αυτοί που παραμένουν είναι οι Samuel ( Itzan Escamilla ), Guzman ( Miguel Bernardeu ), Ander ( Aron Piper ), Omar ( Omar Ayuso ), Rebeca ( Claudia Salas ) και Cayetana ( Georgina Amoros ). Oι Ester Exposito, Danna Paola, Alvaro Rico, Mina El Hammani και Jorge Lopez δεν θα συνεχίσουν στη σειρά.

Ποιες είναι οι νέες αφίξεις στο Las Encinas

Ο ηθοποιός Diego Martin θα υποδυθεί τον νέο διευθυντή, ενώ τα τρία παιδιά του θα υποδυθούν οι Carla Diaz, Martina Cariddi και Manu Rios. Επίσης, ο Pol Granch, ένας από τους πιο ανερχόμενους νέους μουσικούς στην Ισπανία και διακεκριμένο ταλέντο από την Vogue, θα κάνει το ντεμπούτο του στην οθόνη ως νέος μαθητής.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x