Μουσική

Eurovision 2021: Η αντίδραση της Στεφανίας για την θέση της Ελλάδας

Τα πρώτα λόγια της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά το αποτέλεσμα μετά την 10η θέση που κατέκτησε με την Ελλάδα στη Eurovision 2021.

Στην πρώτη δεκάδα της Eurovision μετά από οκτώ χρόνια επέστρεψε η Ελλάδα, καθώς η Στεφανία Λυμπερακάκη με το Last Dance κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τη συμμετοχής του στο Ρότερνταμ.

Η 18χρονη τραγουδίστρια, αμέσως μετά την επιτυχία της, έστειλε το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές της στο Instagram, δηλώνοντας ικανοποιημένη με την πορεία της στον φετινό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Γεια σε όλους. Θέλω να πω απλά ένα ευχαριστώ στον καθένα που ψήφισε για την Ελλάδα. Το εκτιμώ πραγματικά. Είμαστε ξανά στους δέκα καλύτερους, η Ελλάδα μπήκε ξανά στη δεκάδα και θα κάνουμε πάρτι. Αύριο θα πάω στην Ελλάδα και στον πατέρα μου και θα προσπαθήσω να αγκαλιάσω κάθε Έλληνα προσωπικά. Σας αγαπώ παιδιά και σας ευχαριστώ που ψηφίσατε. Σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής που δε θα ξεχάσω ποτέ!» είπε η νεότερη εκπρόσωπος στην ιστορία της Ελλάδας στον θεσμό.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x