Μουσική

Eurovision 2021: Μόνο Ολλανδοί στους ημιτελικούς και τον τελικό

Η τελευταία ενημέρωση για τον φετινό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος καλώς εχόντων των πραγμάτων θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού επηρέασαν, μεταξύ άλλων, και τη διεξαγωγή της Eurovision.

Ο περσινός διαγωνισμός τραγουδιού αναβλήθηκε και φέτος όλα δείχνουν ότι οι τρεις βραδιές θα πραγματοποιηθούν υπό συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις.

Οι διοργανωτές Ολλανδοί μαζί με την EBU έχουν ενημερώσει πως το «Ahoy Arena» θα φιλοξενήσει 3.500 άτομα στους δύο ημιτελικούς και τον τελικό της φετινής Eurovision.

Όπως γίνεται κατανοητό, γίνεται πολύ δύσκολη η κατάσταση για όποιον επιθυμεί να βρεθεί στο Ρότερνταμ και να παρακολουθήσει από κοντά αυτό το event.

Ωστόσο, η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά σε Ολλανδούς πολίτες και όχι σε θαυμαστές από άλλες χώρες.

Αλλά ακόμα και για τους Ολλανδούς τα πράγματα είναι δύσκολα, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει, αφού η χώρα είχε να διοργανώσει τον διαγωνισμό κοντά στα 40 χρόνια!

Από εκεί και πέρα, οι αρμόδιοι φορείς θεωρούν πως η φετινή Eurovision αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα μεγάλο test event σε πραγματικές συνθήκες για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα εν μέσω της πανδημίας για συναυλίες και ανάλογα event σε όλον τον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x