Μουσική

Eurovision 2024: Με την Silia Kapsis η Κύπρος στον διαγωνισμό

Η Κύπρος επέλεξε την εκπρόσωπό της και θα είναι η κυπριακής καταγωγής Silia Kapsis.

H Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. Η 16χρονη τραγουδίστρια είναι από την Αυστραλία με Κύπριο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Παρά τη νεαρή ηλικία της, η Silia Kapsis έχει πίσω της 13 χρόνια καριέρας, αφού βγήκε στη σκηνή στα 3 της χρόνια.

Είναι χορεύτρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Pearly Gates» και την τηλεοπτική σειρά «Welcome to our lockdown».

Έχει κάνει πέρασμα από το TV show της Jennifer Hudson και είναι ήδη παρουσιάστρια των ειδήσεων (!) στο Nickelodeon Australia. To πρώτο της single, σύμφωνα με το ogaegreece, κυκλοφόρησε το 2022 με τίτλο «Who am I».

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ
Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από την κυπριακής καταγωγή, δημοφιλή τραγουδίστρια Silia Kapsis, που γεννήθηκε και διαμένει στην Αυστραλία. Η Silia θα ερμηνεύσει τραγούδι που φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου.

Όπως έχει πρόσφατα ανακοινωθεί, ο διαγωνισμός του 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας τον προσεχή Μάιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x