Gossip

H υποψήφια της Αλβανίας στη Eurovision είχε χτυπήσει δυο Ελληνίδες επειδή έβρισαν την χώρα της

Η ίδια η εκπρόσωπος της Αλβανίας, Άντζελα Περιστέρη, είχε αποκαλύψει ότι είχε χτυπήσει δύο Ελληνίδες επειδή έβριζαν τη χώρα της.

Η Άντζελα Περιστέρη, με καταγωγή από την Κορυτσά, θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Karma. Το ελληνικό της επίθετο οφείλεται στον Έλληνα προπάππου της, αλλά η ίδια και οι γονείς της δηλώνουν Αλβανοί.

Το 2018 και σε μια συνέντευξή της στο αλβανικό κανάλι Top Channel ρωτήθηκε αν θεωρεί πως θα είχε περισσότερες ευκαιρίες στην καριέρα της εάν έκρυβε την αλβανική της καταγωγή, με την ίδια να απαντάει κατηγορηματικά «Ναι» και τη συζήτηση να φτάνει στην Ελένη Φουρέιρα.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή να επιβεβαιώσει ένα περιστατικό βίας στην Ελλάδα, όταν είχε χειροδικήσει απέναντι σε δύο άτομα που προσέβαλαν την καταγωγή της, είχε απαντήσει: «Ήταν Ελληνίδες, όχι Έλληνες. Το ξεκίνημα μου στην Ελλάδα ήταν δύσκολο διότι αντιμετώπιζα προκατάληψη εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής μου. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο. Δεν λέω πως δεν το άξιζαν, αλλά δεν θεωρώ πως αντέδρασα σωστά. Ήμουν πιο μικρή, 20 χρονών τότε και δεν το σκέφτηκα πολύ. Τώρα δεν θα αντιδρούσα με τον τρόπο αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x