Μουσική

Eurovision: Η EBU πήρε θέση για τα περί χρήσης ναρκωτικών από τον Ιταλό

Οι διοργανωτές της Eurovision τοποθετήθηκαν μετά τον σάλο που ξέσπασε πως ο τραγουδιστής της νικήτριας Ιταλίας πήρε κοκαΐνη στη διάρκεια του διαγωνισμού.

Θέση για τον σάλο που προέκυψε μετά τα πλάνα στη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision που έδειχναν τον τραγουδιστή της νικήτριας Ιταλίας να σκύβει πάνω από το τραπέζι, κάτι που ερμηνεύτηκε από πολλούς ως χρήση κοκαΐνης. Μετά την άρνηση του ίδιου, θέση για το ζήτημα πήρε η διοργανώτρια EBU. Όπως τόνισε, ο frontman της ιταλικής εκπροσώπησης θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις επιστρέφοντας στην Ιταλία, ενώ είχε ζητήσει να κάνει το ίδιο και χθες βράδυ.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση vαρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του.

Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU. Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν vαρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο.

Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x