Μουσική

Με Παπαρίζου και Σάττι ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision!

Η Μαρίνα Σάττι, εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό, θα ρίξει το… ζάρι της, διεκδικώντας μία πολύ καλή θέση με την υπόλοιπη «γαλανόλευκη» αποστολή.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα δίνει τη δική του μάχη, για την πρόκριση στον τελικό του Conference League, η Μαρίνα Σάττι θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τον αντίστοιχο τελικό της Eurovision.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, με το τραγούδι «Ζάρι», θα εμφανιστεί τρίτη στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού, με τις εκτιμήσεις των ειδικών να αναφέρουν πως θα έχει μία εύκολη πρόκριση στη μεγάλη βραδιά του θεσμού.

Από τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει από τη χθεσινοβραδινή πρόβα τζενεράλε φαίνεται πως το κοινό ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία και την εμφάνιση της «γαλανόλευκης» αποστολής, η οποία κερδίζει όλες αυτές τις μέρες τις εντυπώσεις και το «Ζάρι» είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια στο φετινό διαγωνισμό.







Εκτός από τη Μαρίνα Σάττι, η Ελλάδα θα έχει και άλλη… εκπροσώπηση, αφού στην έναρξη του δεύτερου ημιτελικού θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία είναι καλεσμένη των Σουηδών, όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες με την Ελένη Φουρέιρα που έβαλε φωτιά στη σκηνή του Μάλμε Αρένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x