Μουσική

Eurovision: Νικήτρια η Ιταλία – 10η η Ελλάδα, 16η η Κύπρος

Οι Maneskin με το «Zitti E Buoni» εκ μέρους της Ιταλίας ήταν οι μεγάλοι νικητές της Eurovision '21. Στη 10η θέση τερμάτισε η Ελλάδα, στη 16η η Κύπρος.

Μεγάλη νικήτρια του 65ου διαγωνισμού της Eurovision που διεξήχθη στο Ρότερνταμ αναδείχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/5) η Ιταλία. Οι Maneskin έκλεψαν τις εντυπώσεις με το «Zitti E Buoni», του οποίου οι στίχοι προτρέπουν τον καθένα να μην σχολιάζει τις ζωές των άλλων.





Σε ό, τι αφορά την ελληνική εκπροσώπηση, η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance» εντυπωσίασε το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή, τερματίζοντας στη 10η θέση και έχοντας λάβει τα «δωδεκάρια» της Κύπρου αλλά και της Γαλλίας.



Τέλος, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την Κύπρο και την Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo», καθώς -αντίθετα με τις προβλέψεις- βρέθηκε χαμηλά και συγκεκριμένα στη 16η θέση.



Tα τραγούδια τεσσάρων χωρών δεν πήραν κανένα βαθμό από το κοινό. Μηδέν βαθμούς λοιπόν πήραν από το televoting οι εξής χώρες: Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ολλανδία. Η Κύπρος πήρε από κοινό 44 βαθμούς και συνολικά 94. Η Ελλάδα πήρε από το κοινό 79 βαθμούς και συνολικά συγκέντρωσε 170 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x