Ψυχαγωγία

Το trailer του Fifa 22 τα.. σπάει!

H EA Sports δημοσίευσε το πρώτο trailer του Fifa 22, ανακοινώνοντας παράλληλα την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού την 1η Οκτωβρίου.

Η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώθηκε και άπαντες οι φίλοι της μπάλας περιμένουν την έναρξη της νέας χρονιάς. Μαζί τους και οι φίλοι του gaming, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία το FIFA 22.

Με ανακοίνωσή της, η ΕΑ Sports έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τίτλου της σειράς FIFA, η οποία θα βγει στην αγορά την 1η Οκτωβρίου. Παράλληλα, η εταιρία παρουσίασε και το πρώτο trailer του παιχνιδιού με κεντρικό πρόσωπο για δεύτερη χρονιά τον Κιλιάν Εμπαπέ!

Το FIFA 22 θα περιλαμβάνει την τεχνολογία HyperMotion, με την οποία το παιχνίδι θα γίνει ακόμα πιο ρεαλιστικό, θέλοντας να αναδείξει τις δυνατότητες των κονσόλων της νέας γενιάς.

Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε και σημαντικές αλλαγές στο Career Mode, στο Pro Clubs, στο FIFA Ultimate Team, αλλά και στο VOLTA Football. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 700 ομάδες, 30 πρωταθλήματα και περισσότερους από 17.000 ποδοσφαιριστές!

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x