Παράξενα

«Θα τη σκοτώσω μόλις γυρίσει σπίτι», η φράση που αναζητήθηκε 178 εκατομμύρια φορές στην Google!

Μια σοκαριστική έρευνα είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις αναζητήσεις στην πλατφόρμα της Google το 2020, με τα αποτελέσματα που αφορούν την βία κατά των γυναικών να είναι τρομακτικά.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους τα σοκαριστικά στοιχεία που έφερε στην δημοσιότητα μια έρευνα, σχετικά με τις αναζητήσεις των χρηστών της Google μέσα στο 2020, που αφορούν την βία κατά των γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 178 εκατομμύρια φορές (!) αναζήτησαν οι χρήστες του Google την φράση «Θα την σκοτώσω μόλις γυρίσει σπίτι», που αποτυπώνει ξεκάθαρα τις αρρωστημένες σκέψεις κάποιον να βλάψουν τις γυναίκες.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι φράσεις «Πώς θα ελέγξω την γυναίκα μου» και «Πώς να χτυπήσω μια γυναίκα χωρίς κανείς να το καταλάβει», αναζητήθηκαν 165 εκατομμύρια φορές, ενώ από την άλλη, αναφέρθηκαν 107 εκατομμύρια αναζητήσεις για το «Προσπαθεί να με σκοτώσει», 320 εκατομμύρια για το «Με χτυπάει συνέχεια» και 1,22 δισεκατομμύρια για το «Βοήθεια, δεν φεύγει με τίποτα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x