Κινηματογράφος

Έρχεται το sequel-prequel του «Heat»!

Ο σκηνοθέτης Μάικλ Μαν επιβεβαίωσε ότι έρχεται το δεύτερο μέρος της θρυλικής ταινίας «Heat».

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φίλους των ταινιών δράσης, αφού ο Μάικλ Μαν επιβεβαίωσε ότι έρχεται πολύ σύντομα στη μεγάλη οθόνη το sequel-prequel του «Heat»!

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο γνωστός σκηνοθέτης επιβεβαίωσε τη φημολογία που υπήρχε για τη συνέχεια ενός εκ των καλύτερων φιλμ νουάρ στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ο Μαν θα κυκλοφορήσει ένα μυθιστόρημα στις 9 Αυγούστου, που συνέγραψε μαζί με την Μεγκ Γκάρντινερ και το οποίο θα αναφέρεται στις ζωές των πρωταγωνιστών πριν και μετά τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην ταινία του 1995.

Θυμίζουμε ότι στο «Heat» πρωταγωνιστούσαν τα ιερά τέρατα του κινηματογράφου, Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, οι οποίοι έγραψαν ιστορία με τη σκηνή και τη στιχομυθία τους στο εστιατόριο.

Να αναφέρουμε ότι ο Πατσίνο υποδυόταν τον ντετέκτιβ Χάνα, ενώ ο Ντε Νίρο έπαιζε τον «εγκέφαλο» της ληστείας, ΜακΚόλεϊ.

Οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί συνεργάστηκαν ξανά στο «Righteous Kill» του 2008, αλλά και στο πρόσφατο αριστούργημα του Μάρτιν Σκορτσέζε, «The Irishman», ενώ συμμετείχαν αμφότεροι στο δεύτερο μέρος του «Godfather», αλλά χωρίς να συνυπάρξουν στην ίδια σκηνή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x