Παράξενα

Hot phobia: «Οι άλλες μητέρες δεν μου μιλούν όταν ντύνομαι σέξι, μάλλον με ζηλεύουν»

Μια 40χρονη Βρετανίδα μίλησε για τις... δυσκολίες, κατά την ίδια, του να είσαι όμορφος εξωτερικά.

Και οι ωραίοι έχουν βάσανα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια 40χρονη από το Λονδίνο, σύμφωνα με την οποία η... hot phobia, δηλαδή η φοβία και η απέχθεια προς κάποιον όμορφο εμφανισιακά, είναι υπαρκτή και της προκαλεί προβλήματα στην καθημερινότητά της.

Η Sabine Roll-Cohen μίλησε στη Sun και ισχυρίστηκε πως «μου αρέσει να ντύνομαι σέξι. Κάθε γυναίκα θα έπρεπε να προσέχει τον εαυτό της. Δεν πολυβγαίνω πλέον οπότε το να πάω τον γιο μου στο σχολείο είναι ο κυριότερος λόγος για να βγω από το σπίτι, γιατί λοιπόν να μην ντύνομαι ωραία;

Οι άλλες μαμάδες δεν μου μιλούν όταν είμαι ωραία, αλλά όταν φοράω φόρμα, τότε αποφασίζουν να μου μιλήσουν και είναι παράξενο.

Ήμουν σε ένα παιδικό πάρτι αλλά ήξερα μόνο μία μαμά εκεί πέρα. Φορούσα ένα crop top και στενό παντελόνι και όλοι με αγνοούσαν εκτός της φίλης μου. Τη ρώτησε γιατί και μου είπε πως ίσως φοράω τα λάθος ρούχα...

Νομίζω πως με ζηλεύουν που έχω ωραίο σώμα. Δεν πάω γυμναστήριο και δεν χρειάζεται να προσέχω τι τρώω. Πολλές από αυτές τις γυναίκες παίρνουν βάρος και είναι λιγότερο σέξι αφού γεννήσουν και μάλλον τις ενοχλεί που δείχνω τόσο ωραία. Αν η ζήλεια είναι αρρώστια, εύχομαι να γίνουν καλά».






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x