Κινηματογράφος

To τρέιλερ του νέου Indiana Jones με τον αγέραστο Χάρισον Φορντ

Στις 30 Ιουνίου ο Indiana Jones επιστρέφει!

Ένας λατρεμένος κινηματογραφικός ήρωας επιστρέφει. Το τρέιλερ για τη νέα ταινία Indiana Jones, με τίτλο «Indiana Jones and the Dial of Destiny» δόθηκε στη δημοσιότητα και η πολυαναμενόμενη ταινία έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 30 Ιουνίου του 2023.

Ο αγέραστος στα 80 του (!) Χάρισον Φορντ επιστρέφει στο ρόλο του αρχαιολόγου-ήρωα, με τους Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τζορτζ Λούκας σε ρόλο executive producers. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει αυτή τη φορά ο Τζέιμς Μάνγκολντ, που έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες όπως το Ford vs Ferrari και το Logan, ενώ δίπλα στον Χάρισον Φορντ πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Αντόνιο Μπαντέρας, η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ και ο Μαντς Μίκελσεν.

Ο Τζον Γουίλιαμς, συνθέτης της μυθικής μουσικής της ταινίας, έχει αναλάβει να ντύσει και πάλι μουσικά το νέο blockbuster.

To σενάριο διαδραματίζεται το 1969, όπου βλέπουμε τον νέο Indiana Jones (με τη βοήθεια της τεχνολογίας) με τη βοήθεια της εγγονής του να εμπλέκονται στη μάχη ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης για το ποια χώρα θα πάει πρώτη στο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x